TsP Air Health in Bulgaria
contacts
Адрес ТсП Dehumidifiers

Sofia,
Showroom,
Chataldga st. №13
Office, Panayot Volov st.№13

Phone за връзка ТсП Dehumidifiers

Mobile: 0888 518990
Phone: 02 9431103
E-mail: fresh@tspbg.com

Работно време ТсП Dehumidifiers

Monday - Friday
10.30 to 19.00
Saturday and Sunday
with appointment

TsP Facebook page

TsP YouTuve channel

Heaven Fresh

Heaven Fresh е канадска компания, основана през 2003 г. за производство на иновативни уреди за пречистване на въздух и вода. Компанията има централен офис в Missisauga, провинция Онтарио, Канада. Основна цел е осигуряване на здравословен живот за обитателите на населените места, където Майката Природа е изместена от модерния и нездравословен начин на живот.

Alka Viva и EmcoTech

e компания от САЩ, световен лидер в производството на Йонизатори за вода. Главният офис на фирмата е в Корея, Goyang City, в близост до столицата Сеул. Историята на ЕмкоTech & AlkaViva е изградена, като мисия свързана с непрестанни изследвания и развитие, за да се създадат най-мощните и надеждни Йонизатори в света. Това е една история, съчетана със силно партньорство, с обща мисия да се подобри здравето на човечеството.

KNTeC

KNTeC е корейска компания създадена 1999 г. Това e компания свързана с екология, производство на арома сетивните душове и водоспестяващи аксесоари за бита. KNTeC Corporation успя в разработването на Aroma Витамин C филтър за първи път в света. Компанията стартира през 2005 г. програмата "Aroma Sense" - луксозни душ слушалки с интегрирани пет основни технологии - Aromatherapy, Премахване на остатъчен хлор, Душ с Витамин C, Пестене на вода и Йонизация. Тази технология е измислена, за да произведе ревитализиращи и освежаващи душове за здрава кожа и коса.

Ozone Industries

Ozone Industries е английска компания, с база в Andover, Hampshire и се занимава с проектиране и производство различни видове Ozonators, предлагащи природни решения за контрол на миризми и микроорганизми във въздуха и водата. Компанията е основен доставчик за хигиенни нужди, доставяйки повече от две трети от всички озонови генератори, използвани в тоалетни, старчески домове, помещения за боклук, шлюзови стаи в хотели и болници, при производство на храни и др.

Meaco

Meaco е английска компания ситуирана в Guildford, Великобритания, на около час път от Лондон. От 1991 г. компанията проектира и изработва Dehumidifiers. Meaco печели награди, както за най-добре продаван модел влагоуловител (DD8L), а също и като Лидер при извършване на независими тестове на различни марки Dehumidifiers.

Inventor

INVENTOR e водеща гръцка компания, силна марка със значителни над 150 активни международни клиенти в повече от 50 страни по света. Компанията има 49 години опит в производство на висок клас климатични системи. Непрекъснато нарастващите международни продажби, довеждат до създаване на дъщерно дружество в Румъния. Създаден е клон в Китай, който следи отблизо производството и разпределението на продуктите по света.

Boneco

Boneco e швейцарска компания, част от Plaston group, имаща производствени локации в Швейцария, Чехия, Китай и собствена дисрибуторска мрежа в САЩ. Boneco има над 50 години опит в производство на висококачествени уреди, сигуряващи здравословен въздух в дома, на работното място, навсякъде и по всяко време.

Megahome

Megahome Distillers е водещ световен производител на домашни водни Destilators. Базираната в Тайван, фирмата годишно произвежда няколко милиона водни дестилатор. Нейните уреди имат изключителен дизайн и както често се случва са обект на копиране от Others фирми. Megahome се гордее с висок стандарт и качество на произвежданите Destilators, както и с уникален дестилатор за получаване на алкохол и етерични масла.

Simplex Health

SimplexHealth е английска компания основана през 2010 г. с повече от 15 години опит в здравния сектор. Поради големия интерес от 2012 има допълнително разкрити дисрибуционни центрове в Германия и Австралия. Фирмата предлага широка гама Здравни и Водни тестове, изключително точни и надеждни, алтернатива на скъпи и продължителни лабораторни изследвания.

Gondo

GOnDO Electronic е производител и износител на професионални измервателни уреди. Компания е създадена през 1983 г. и се намира в Тайпе, Nan Kang индустриален парк, Тайван. GOnDO Electronic произвежда пълна гама от научни и индустриални измервателни уреди, като 90% от продукти се изнасят в цял свят, и 10% са за местния пазар.

Test Title

test text test text test text ресет

TsP Air Health in Bulgaria